Lehtikaalipasta
(2-3 annosta)
1 pkt (250 g) juustoravioleja (tuorepasta)
n. 100 g lehtikaalia
n. 3/4 dl sitruunapestoa (Pirkka)
n. 50 g salaatti- tai vuohenjuustokuutioita
mustapippuria
(pinjansiemeniä paahdettuna)
- Pane pastavesi kiehumaan. (Minulla on hidas liesi, joten kaadan kattilaan pienen määrän vettä kiehumaan ja loput kiehautan vedenkeittimellä.)
- Poista lehtikaalista paksut ruodit ja hienonna lehdet veitsellä melko pieniksi.
- Lisää raviolit ja lehtikaalit kattilaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan, noin 3 minuuttia.
- Valuta pasta ja lehtikaalit. Sekoita joukkoon pesto, annostele lautasille ja ripottele päälle murennetuja juustokuutioita. Mausta pippurilla. (Lisää halutessasi pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti