9.4.2015

Tosi nopea ja helppo lehtikaalipasta

Kun energiamitari näyttää uhkaavasti punaista, ruokaa on parasta saada mahdollisimman nopeasti. Muuten kiukkukäyrä ehtii nousta pian liikaa. Pari päivää sitten tekemästäni lehtikaalipannukakusta oli jäänyt puoli pussia lehtikaalia, jonka hyödynsin arki-illan nopeaan pastaan. Maukas ruoka valmistui alle 15 minuutissa.


Lehtikaalipasta
(2-3 annosta)

1 pkt (250 g) juustoravioleja (tuorepasta)  
n. 100 g lehtikaalia
n. 3/4 dl sitruunapestoa (Pirkka)
n. 50 g salaatti- tai vuohenjuustokuutioita
mustapippuria
(pinjansiemeniä paahdettuna)
  • Pane pastavesi kiehumaan. (Minulla on hidas liesi, joten kaadan kattilaan pienen määrän vettä kiehumaan ja loput kiehautan vedenkeittimellä.)
  • Poista lehtikaalista paksut ruodit ja hienonna lehdet veitsellä melko pieniksi.
  • Lisää raviolit ja lehtikaalit kattilaan. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan, noin 3 minuuttia. 
  • Valuta pasta ja lehtikaalit. Sekoita joukkoon pesto, annostele lautasille ja ripottele päälle murennetuja juustokuutioita. Mausta pippurilla. (Lisää halutessasi pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti