Helppo ananaskirsikkapasha
(6 annosta)
2 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) rahkaa
n. 1 dl lemon curdia (Mackays)
100 g ananaskirsikoita
3/4 dl rusinoita
n. 3/4 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna tai mantelirouhetta
- Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon rahka ja lemon curd. Lisää lemon curdia vähitellen, välillä maistellen, kunnes saat seoksesta sopivan makean.
- Poista ananaskirsikoista suojalehdet, huuhdo ananaskirsikat ja paloittele ne.
- Lisää pashaan ananaskirsikat (jätä osa koristeeksi), rusinat ja pistaasit.
- Annostele laseihin. Koristele ananaskirsikoilla ja pistaaseilla.
Vinkki!
- Anananskirsikat voit korvata mango- tai persikkakuutioilla. Myös tyrnimarjat käyvät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti