Täydellinen halloumisalaatti
(2 annosta)
1/2 ps (à 100 g) jääsalaattia
1-2 nektariinia
1 (100 g) tomaatti
n. 10 cm pala kurkkua
n. 100 g halloumia
2 rkl salaattisiemensekoitusta tai auringonkukansiemeniä
pieni pala kukkakaalia
n. 1 1/2 dl vadelmia
tuoretta basilikaa
valkoista balsamiviinietikkaa tai tummaa balsamietikkakastiketta
(ekstra neitsytoliiviöljyä)
- Revi salaatti lautasille. Lohko nektariinit, paloittele tomaatti ja kurkku. Lisää ainekset lautasille.
- Viipaloi halloumi. Paista halloumia pannulla pari minuuttia, ripottele päälle siemensekoitus. Käännä halloumiviipaleet ja paista, kunnes halloumi saa hieman väriä. Nosta viipaleet salaattipedille.
- Paista vielä kukkakaaleihin hieman väriä ja lisää ne myös salaattiin. Viimeistele vadelmilla ja basilikalla. Lorauta päälle balsamiviinietikkaa ja halutessasi hieman oliiviöljyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti