Lohta ja piparjuuri-omenasalsaa
(2-3 annosta)
150-200 g kylmäsavulohiviipaleita
1 (250 g) omena
1-2 rkl sitruunanmehua
1 tl sitruunan raastettua kuorta
1 rkl piparjuurta
nippusipulin varsia tai ruohosipulia
- Levitä lohiviipaleet vadille. Kuutioi (kuorittu) omena, mausta se sitruunanmehulla ja -kuorella sekä piparjuurella. Piparjuurta saa olla runsaasti. Lisää joukkoon hienonnetut sipulin varret tai ruohosipuli. Levitä salsa lohen päälle, osan voit tarjota erikseen.
- Tarjoa uusien perunoiden, salaatin ja tummien hapankorppujen kanssa. Lisäksi voit tarjota nokareen ranskankermaa tai kermaviiliä.
Omena-piparjuurisalsan koristelin vielä muutamalla wasabirucolan lehdellä. Wasabirucola maistuu todellakin voimakkaasti wasabilta. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti